Produkter


   Alle våre spesialiteter blir laget for hånd i vårt eget røkeri i Kvisvik i Nordmøre – helt fritt for kunstige tilsetningstoffer.

Alle våre spesialiteter blir laget for hånd i vårt eget røkeri i Kvisvik i Nordmøre – helt fritt for kunstige tilsetningstoffer.


https://sites.google.com/site/franksspesialiteter/produkter/r%C3%B8kt%20laks.JPG?attredirects=0
Røkt laks
Et rent naturprodukt hjemmelaget i Kvisvika. Laksefilétene blir sakte røkt i tre til fem dager med vår egen røykesponblanding for den optimale røyksmaken.

Prøv den til: pasta, røkte laksekaker, quiche, salater, wraps, smørbrød 

 
Lufttørket røkt laks
Vår lufttørkede røkelaks blir tørket i frisk kystluft i rundt to uker etter røyking. Dette gir laksen en mer konsentrert smak med kraftigere røykpreg og en mindre fuktig konsistens. En helt unik røkelaks!

Prøv den til: Tapas, pasta, quiche, salater, wraps, smørbrød

 
 
Røkte laksebiter
Rause biter av røkt laks i en krydret oljemarinade. Lettvint og velsmakende! Våre røkte laksebiter fikk hederlig omtale i Jakten på smaken av Norge 2010.

Prøv dem til: Tapas, laksetartar, pasta, smørbrød

 

Finhakket røkt laks med hvitløk og dill

Finhakket røkt laks krydret med hvitløk og dill. Enkelt å smøre, perfekt som pålegg!

Prøv den til: Tapas, lakserull, kjeks, smørbrød
 




Finhakket røkt laks med wasabi og sitron Finhakket røkt laks krydret med wasabi og sitron. Forsiktig bruk av wasabi sikrer den milde og gode smaken. Enkelt å smøre, perfekt som pålegg!  Prøv den til: Tapas, lakserull, kjeks, smørbrød
Finhakket røkt laks med wasabi og sitron
Finhakket røkt laks krydret med wasabi og sitron. Forsiktig bruk av wasabi sikrer den milde og gode smaken. Enkelt å smøre, perfekt som pålegg!

Prøv den til: Tapas, lakserull, kjeks, smørbrød