Alle våre spesialiteter blir laget for hånd i vårt eget røkeri i Kvisvik i Nordmøre – helt fritt for kunstige tilsetningstoffer.
|
|
Et rent naturprodukt hjemmelaget i Kvisvika. Laksefilétene blir sakte røkt i tre til fem dager med vår egen røykesponblanding for den optimale røyksmaken.
|
|
Lufttørket røkt laks
Vår lufttørkede røkelaks blir tørket i frisk kystluft i rundt to uker etter røyking. Dette gir laksen en mer konsentrert smak med kraftigere røykpreg og en mindre fuktig konsistens. En helt unik røkelaks!
Prøv den til: Tapas, pasta, quiche, salater, wraps, smørbrød
|
| Røkte laksebiter
Rause biter av røkt laks i en krydret oljemarinade. Lettvint og velsmakende! Våre røkte laksebiter fikk hederlig omtale i Jakten på smaken av Norge 2010.
|
|
Finhakket røkt laks med hvitløk og dill
Finhakket røkt laks krydret med hvitløk og dill. Enkelt å smøre, perfekt som pålegg!
Prøv den til: Tapas, lakserull, kjeks, smørbrød
|
|
Finhakket røkt laks med wasabi og sitronFinhakket røkt laks krydret med wasabi og sitron. Forsiktig bruk av wasabi sikrer den milde og gode smaken. Enkelt å smøre, perfekt som pålegg!
Prøv den til: Tapas, lakserull, kjeks, smørbrød
|
|
|