Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg få kjøpt laksen deres?

Våre produkter selges i utvalgte butikker i Kvisvik, Tingvoll, Sunndalsøra, Surnadal, Molde, Halsa og Kristiansund. Vi står også på en rekke markeder i Midt-Norge, samt på messer rundt om i landet. 

Hvilke butikker fører Franks Spesialiteter?

For tiden selges våre spesialiteter i følgende butikker: Coop Mega Kristiansund, Coop Extra Kristiansund, Coop Mega Molde, Coop Extra Sunndalsøra, Coop Extra Surnadal, Coop Prix Tingvoll, Bunnpris Aspøymat, Bunnpris Halsamat, Bunnpris Freitorget, Bunnpris Sunndalmat, Bunnpris St.Haugen Kristiansund, Bunnpris Brunsvika Kristiansund, Bunnpris Stortua Kristiansund, Bunnpris Futura Kristiansund, Matkroken Kvisvik, Matkroken Meisingset, Mæt og Go Eterie og Landhandel Kristiansund, Matkroken i Kvisvik, Coop Prix på Tingvoll, Coop Mega på Sunndalsøra, og på Coop Mega i Kristiansund.

Kan jeg kjøpe produktene deres over internet?

Vi har foreløpig ikke noen fast ordning på nettsalg, men ta kontakt så kan vi se om vi kan ordne noe. Kontaktinfo finner du her.

Hvordan produseres røkelaksen?

Alle våre spesialiteter blir laget for hånd i vårt røkeri i Kvisvik i Nordmøre – helt fritt for kunstige tilsetningstoffer. For mer informasjon om produksjonen, gå til om produksjonen-siden vår.

Hvor kommer laksen deres fra?

Vi lager kortreist mat! Vi bruker fersk laks levert av Vikenco as Aukra, ikke mange kilometere unna røkeriet vårt, og kan også bestille økologisk laks derfra hvis det er ønsket.